Jip Warmerdam | 12032cent.nl
Jip Warmerdam, zangeres, actrice, performer, interaction designer, grafische vormgeving, fotografie, audiovisuele vormgeving, video design in Rotterdam
Jip, warmerdam, zangeres, actrice, musical, performer, grafische, vormgeving, interaction, design, artez, rotterdam, arnhem, codarts, muziektheater, video, fotografie, castingfotografie, bruidsfotografie, bruiloft, projecties.
727
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-727,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,vertical_menu_enabled,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

12032cent.nl

Webdesign voor mijn afstudeerscriptie.

De vormgeving van mijn afstudeerscriptie is een afspiegeling van een belangrijk onderdeel uit de tekst: het verschil tussen mens en machine, waarbij de focus ligt op activiteiten die de mens wel kan en de machine niet.
Op deze website wordt mijn scriptie met de hand overgeschreven door het publiek – een woord per keer. Het resultaat is een handgeschreven versie van de tekst die uiteindelijk alleen nog leesbaar zal zijn voor de mens.

Wil je ook een woord schrijven voor mijn scriptie, of de scriptie lezen? Dat kan op: www.12032cent.nl

 

Afstudeerscriptie 2015
Tekst & Concept: Jip Warmerdam
Website: Jip Warmerdam & Bram Bogaerts