Jip Warmerdam | Thou Shalt Always Kill Poster
Jip Warmerdam, zangeres, actrice, performer, interaction designer, grafische vormgeving, fotografie, audiovisuele vormgeving, video design in Rotterdam
Jip, warmerdam, zangeres, actrice, musical, performer, grafische, vormgeving, interaction, design, artez, rotterdam, arnhem, codarts, muziektheater, video, fotografie, castingfotografie, bruidsfotografie, bruiloft, projecties.
582
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-582,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,vertical_menu_enabled,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Thou Shalt Always Kill Poster

Thou shalt always kill is een voorstelling waarin derde- en vierdejaarsstudenten studenten van Codarts Muziektheater samen met regisseur Michiel de Regt, muzikaal leider Bart Hoevenaars en choreograaf Pim Veulings onderzoeken hoe in yer face-schrijvers als Kane, Crimp en Ravenhill zich verhouden tot de beat poetry van Ginsberg en het spoken word van Kate Tempest en Scroobius Pip.

Voor het poster ontwerp wilde ik graag gebruik maken van het ‘In yer face’ principe, vandaar dat is gekozen voor een typografische poster waar men niet om de titel heen kan. De poster is een GIF plaatje, een bewegende afbeelding, met een hallucinerend effect. Deze poster werd dagelijks op de sociale mediakanalen gepost in verschillende kleuren, zodat het publiek niet om de voorstelling heen kon.

 


Thou Shalt Always Kill 2018
Grafische vormgeving & animatie: Jip Warmerdam